Αθηνά Κανελλοπούλου

«Step-In» project

[2017]

Αλληλεπιδραστικό video installation με το κοινό στο δρόμο της Εμμ. Ροΐδου
Αθηνά Κανελλοπούλου // Ελλάδα
Σάββατο 29 Ιουλίου // 21.30

“Στο Step-In project ο θεατής καλείται να τοποθετηθεί εντός ενός εκ των κινούμενων κύκλων, που αποτελεί τον προσωρινό προσωπικό του χώρο και να συνυπάρξει στο δομημένο σύστημα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Μέσα από τη συμμετοχή επαναπροσδιορίζονται οι έννοιες ιδιωτικό και δημόσιο, ανταγωνισμός και συναγωνισμός, διάδραση, το «δικό μου», το «άλλο» και το «εγώ». Έτσι, δημιουργείται ένας κοινός προβληματισμός, ενώ παράλληλα ο συντονισμός με τη βίντεο-προβολή δημιουργεί μια εσωτερική κιναισθητική εμπειρία”.

 

step-in-project-2

 

Η Αθηνά Κανελλοπούλου σπούδασε Εκπαιδευτικός Πολιτικός Μηχανικός (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.) και Fine Arts and New Media (Middlesex University).
Δουλεύει με το χωρικό στοιχείο και το αρχείο· βασικά κλειδιά στον τρόπο αντίληψης του κόσμου και ως εκ τούτου της Τέχνης. Μέσα από ένα εύρος εικαστικών μέσων, όπως εγκατάσταση, βίντεο, performance και κείμενο, διερευνά τις δομές της κοινωνίας, της προσωπικότητας και των ανθρώπινων σχέσεων.

Φωτογραφίες: Μαρία Μέρκου

 

Logo InsideOut

 

aigidaPng

 

Αλληλεπιδραστικό video installation με το κοινό στο δρόμο της οδού Εμμ. Ροΐδου. Η προβολή έγινε από ιδιωτικό μπαλκόνι της Ερμούπολης. // Σάββατο 29 Ιουλίου // 21.30

Με τη συνδιοργάνωση των

 

perifereia
dimos

 

Social Media

 

facebook

instagram

instagram

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα του Eye's Walk Digital Festival.

Contact us

Email at: info [at] eyeswalk [dot] gr
Όνομα - επώνυμο(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Κείμενο Μηνύματος
Invalid Input

Captcha(*)
Invalid Input