Εριφύλη Αγγελοπούλου

«Το Παιχνίδι»

[2017]

Ένα έργο με μια αυτοσχέδια μπάλα, ένα σχόλιο πάνω στο αστεία ακάλυπτο παιχνίδι που παίζουν το κράτος και οι καπνοβιομηχανίες.
Πηγάζει απο το πολυσυζητημένο θέμα τους τελευταίους μήνες και αφορά την “διακόσμηση” των καπνών και των πακέτων των τσιγάρων.

Το κράτος ακολουθεί την Ευρωπαϊκή εντολή αυτή, η οποία “προειδοποιεί” τους καπνιστές , βάζοντας πάνω στα πακέτα κυνικές εικόνες ανθρώπων με καρκίνο, ανικανότητες και μαζί τρομακτικά κειμενάκια που έχουν να κάνουν με διάφορα προβλήματα υγείας. Την ίδια στιγμή αυξάνει το μέγεθος των καπνών καθώς και τους φόρους που λαμβάνει από αυτούς και από τα πακέτα των τσιγάρων και συνεχίζει να αυξάνει τα κέρδη του όλο και περισσότερο όπως και η καπνοβιομηχανίες, και κάπως έτσι ξεκινάει το παιχνίδι...”

Η Εριφύλη Αγγελοπούλου ανήκει στη νέα γενιά των καλλιτεχνών, φοιτητών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Ελλάδας και είμαστε περήφανοι να τους υποδεχτούμε στο φεστιβάλ.

Φωτογραφίες: Μαρία Μέρκου

 

Logo InsideOut

 

aigidaPng

 

Video Installation art στον εξωτερικό τοίχο της ιδιωτικής οικίας Αθανασίου Φακορέλλη // Ερμούπολη Σάββατο 29 Ιουλίου // 21.30

Με τη συνδιοργάνωση των

 

perifereia
dimos

 

Social Media

 

facebook

instagram

instagram

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα του Eye's Walk Digital Festival.

Contact us

Email at: info [at] eyeswalk [dot] gr
Όνομα - επώνυμο(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Κείμενο Μηνύματος
Invalid Input

Captcha(*)
Invalid Input

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes