Αγγελίνα Βοσκοπούλου

«The heart in our mind»

[2017]

Έργο ποιητικό Φανταστικό. Αφετηρία της δραματουργίας είναι δύο ερωτήματα: Κρυβόμαστε ή μένουμε αληθινοί στους εαυτούς μας; Πώς λύνουμε τα όποια προβλήματα; Υπάρχει μια αδυναμία διαβίωσης σε ένα διχασμένο κόσμο, λέει η καλλιτέχνης. Οι άνθρωποι πρέπει να συναντώνται και να λειτουργούν μαζί, αλλά πόσο δύσκολο είναι να συμβιώσεις και να υπάρξει βαθιά προσέγγιση όταν γνωρίζεις ελάχιστα τον άλλον; Παρά την περιορισμένη προβολή και στήριξη που υπάρχει για τα έργα βίντεο στην Ελλάδα, για τη Βοσκοπούλου, η βιντεοτέχνη είναι μορφή τέχνης ισάξια με τις άλλες και όχι καταναλωτικό αγαθό: "εκφράζει τα ιδανικά της εποχής της, με σεβασμό σε ό,τι είναι αυτό που τα γεννά".

 

voskopoulou-2

 

H Αγγελίνα Βοσκοπούλου είναι απόφοιτη (BA με διάκριση) από το Τμήμα Καλών Τεχνών και Τεχνολογίας με Master in Digital Arts (Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου). Διδάσκει Τέχνη & Νέες Τεχνολογίες στο Αθηναϊκό Πολιτιστικό Κέντρο. Εργάζεται ως ανεξάρτητη video artist & είναι ιδρύτρια, video artist/ καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας χορού "Flux" Δουλειά της παρουσιάστηκε στην έκδοση της VideoBiennale "VIDEOFOCUS, Stigmart10" που παρουσιάζει βιντεοκαλλιτέχνες και ανεξάρτητους δημιουργούς. Είναι μέλος της Biennale Ψηφιακής Τέχνης, στο Σάο Πάολο και μέλος του Museum of Digital Fine Arts (MoDFA).

Φωτογραφίες: Μαρία Μέρκου

 

 

Η Αγγελίνα Βοσκοπούλου με έμπνευση από τον τίτλο της παραγωγής μας “Inside Out” απαντούν στο ερώτημα : «Τι κρύβεις μέσα σου που θα ήθελες να το αποκαλύψεις;»

 

Logo InsideOut

 

aigidaPng

 

Mega 3D Mapping στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου // Πλ. Τσιροπινά Σάββατο 29 Ιουλίου // 21.30

Με τη συνδιοργάνωση των

 

perifereia
dimos

 

Social Media

 

facebook

instagram

instagram

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα του Eye's Walk Digital Festival.

Contact us

Email at: info [at] eyeswalk [dot] gr
Όνομα - επώνυμο(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Κείμενο Μηνύματος
Invalid Input

Captcha(*)
Invalid Input