"Υποστηρικτής του Eye's Walk Digital Festival"

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Eye's Walk Digital! Το όνομά σας θα αναφέρεται στη σελίδα με τους υποστηρικτές μας.

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους οικονομικής στήριξης και γίνετε "Υποστηρικτής του Eye's Walk Digital" του πιο καινοτόμου φεστιβάλ στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια που κάνει την τέχνη στο δημόσιο χώρο μια ζωντανή εμπειρία!

25€ - Είστε ο σημαντικός Υποστηρικτής του Eye's Walk Digital festival. Το όνομά σας θα αναρτηθεί στο site μας με τιμή και χαρά.

50€ - Μας βοηθάτε να φέρουμε τα video installation art κοντά σας! 3D αντικείμενα με τη χρήση διαφορετικών υλικών, ψηφιακές εφαρμογές με εικόνα και ήχο, cartes postales, αυτοκόλλητα, μικρές εκδόσεις μεταφέρουν τα έργα των video artists παντού.

100€ - Υποστηρίζετε την υποδοχή, τη φιλοξενία και την αλληλεπίδραση του κοινού με τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

200€ - Υποστηρίζετε την έρευνα και την εφαρμογή νέων ψηφιακών τεχνολογιών και τη σύνδεσή τους με την τέχνη και το δημόσιο χώρο. Η επαυξημένη πραγματικότητα (Augmented reality]) μέσω των έξυπνων κινητών μας επιτρέπει να δημιουργούμε μια ολόκληρη ιστορία με πρωταγωνιστή το χώρο και το θεατή.

500€ - Υποστηρίζετε μια νέα, κάθε χρονιά, παραγωγή του Eye's Walk Digital! Δίνουμε την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν πρωτότυπα έργα video installation art. Δημιουργούμε ευκαιρίες νέας καλλιτεχνικής παραγωγής και σταθερής δημιουργικής αλληλεπίδρασης με το κοινό!

1000€ - Υποστηρίζετε το ετήσιο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Eye's Walk Digital στη Σύρο με τίτλο "Video Installation art στο δημόσιο χώρο: 3D installation & Video mapping". Για πρώτη φορά φέρνουμε όλη την πρακτική γνώση της οικογένειας του Eye's Walk Digital [καλλιτέχνες, επιστήμονες, παραγωγοί, τεχνικοί] και την προσφέρουμε στον κάθε ένα που έχει όρεξη να πειραματιστεί με όλες τις εφαρμογές του video installation art. Μοιραζόμαστε όλα τα μυστικά αυτής της υπέροχης τέχνης μαζί σας!

2000€ - Υποστηρίζετε τις διεθνείς παραγωγές του Eye's Walk Digital. Πειραματιζόμαστε με την ιστορία των τόπων και των χώρων την αρχιτεκτονική, τα κτήρια, τα λιμάνια, τα εγκαταλειμμένα πλοία, τις βιομηχανικές ζώνες, τα ερείπια. Ζωντανεύουμε και ενώνουμε τον άνθρωπο με το περιβάλλον του!

Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εθνική Τράπεζα / National Bank of Greece
IBAN: GR 4701104690000046900152292
Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Cinesthesia / Social Cooperative Enterprise Cinesthesia

Πληρωμή μέσω PayPal

 

Social Media

 

facebook

instagram

instagram

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα του Eye's Walk Digital Festival.

Contact us

Email at: info [at] eyeswalk [dot] gr
Όνομα - επώνυμο(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Κείμενο Μηνύματος
Invalid Input

Captcha(*)
Invalid Input