Αγγελίνα Βοσκοπούλου

“Floating in Space”

[2016]

"Όπως με όλες τις μορφές κίνησης, η μετανάστευση υπονοεί τη διάρκεια. Το να βιώνεται κάτι ως εμπειρία πέρα από τη διάρκεια του χρόνου υπονοεί ότι είναι σε θέση να αντέξει, να αντισταθεί. Το σώμα με την αντοχή του γίνεται το έδαφος της εξέγερσης..."

H Αγγελίνα Βοσκοπούλου είναι απόφοιτη (BA με διάκριση) από το Τμήμα Καλών Τεχνών και Τεχνολογίας με Master in Digital Arts (Πανεπιστήμιο των Τεχνών του Λονδίνου). Διδάσκει Τέχνη & Νέες Τεχνολογίες στο Αθηναϊκό Πολιτιστικό Κέντρο. Εργάζεται ως ανεξάρτητη video artist & είναι ιδρύτρια, video artist/ καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας χορού "Flux" Δουλειά της παρουσιάστηκε στην έκδοση της VideoBiennale "VIDEOFOCUS, Stigmart10" που παρουσιάζει βιντεοκαλλιτέχνες και ανεξάρτητους δημιουργούς. Είναι μέλος της Biennale Ψηφιακής Τέχνης, στο Σάο Πάολο και μέλος του Museum of Digital Fine Arts (MoDFA).

 

post1 voskopoulou

 

To video art “Floating in Space" παρουσιάστηκε ως video mapping και κομμάτι του site specific installation “Europass” πάνω σe αποσυρμένα / αγκυροβολημένα πλοία στο λιμάνι της Ελευσίνας στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Αισχύλεια 2016»

Φωτογραφίες: Ιωάννης Στεφανίδης

Final EUROPASS 12

31 Αυγούστου

Θέση "Καλυμπάκι"/Λιμάνι Ελευσίνας

Με τη συνδιοργάνωση των

dimosEl

aishilia

eleusis2021

 

Social Media

 

facebook

instagram

instagram

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα του Eye's Walk Digital Festival.

Contact us

Email at: info [at] eyeswalk [dot] gr
Όνομα - επώνυμο(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Κείμενο Μηνύματος
Invalid Input

Captcha(*)
Invalid Input

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes