Εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2017

1ο Workshop // 3D Projection & Video Mapping

Το Eye's Walk Digital Festival αποκαλύπτει τα μυστικά του
Video Installation Art

Θεματικές Ενότητες

  • “Projection Mapping: Θεωρία & Πρακτική”
    4 & 5 Μαρτίου: 12-4 μ.μ & 10-2 μ.μ αντίστοιχα

Εισηγητής

Σπύρος Κουδουνάς [Vj s.bell]: 3D & Video Artist / DTMH

Σκοπός:

Όλα τα μυστικά του Projection Mapping, αυτά που ο καλλιτέχνης έχει μάθει με τη δική του ενασχόληση , τη συνεργασία του με μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού και τη συμμετοχή του στα μεγαλύτερα φεστιβάλ ξεδιπλώνονται μπροστά σας [3d projection, animation, mega video, video mapping].

Πράξη:

«Ζωντανό» Video Mapping πάνω σε νεοκλασικά της Ερμούπολης

Επιθυμητές γνώσεις:

Βασικές γνώσεις editing/montage & 3d modeling/animation

Στόχοι Προγράμματος

  • Η μετάδοση της πρακτικής κυρίως γνώσης και της χρήσης των νέων τεχνολογιών έτσι ώστε ο κάθε συμμετέχων να εξοικειωθεί με την εφαρμογή της σε ποικίλα περιβάλλοντα [εσωτερικά και εξωτερικά]. Ο στόχος είναι η άμεση εξοικείωση του συμμετέχοντα με πρακτικές όπως το video mapping, 3d installation, augmented reality που θα ενισχύσουν την τόλμη και τον πειραματισμό του σε πεδία που μέχρι τώρα φαίνονταν «κλειστά» και μόνο για τους «ειδικούς».
  • Δημιουργία μιας κοινότητας ανοιχτού πειραματισμού και αλληλεπίδρασης καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος μεταξύ συμμετεχόντων και εκπαιδευτών. Οι εκπαιδευτές θα καθοδηγούν και θα εξοικειώνουν τους συμμετέχοντες σε πρακτικά θέματα γύρω από το video mapping. Θα μοιράζονται μαζί τους «τα μυστικά», αυτά που οι ίδιοι ως καλλιτέχνες και εφαρμοστές έχουν καταχτήσει.

Το πρόγραμμα θα καλύψει όλες τις σημαντικές θεματικές με κύρια έμφαση στην Πρακτική γνώση που αφορούν στο video installation art.

Ενδιαφερόμαστε για την προώθηση της τέχνης του Video Installation προς κάθε ενδιαφερόμενο. Είναι καλοδεχούμενοι: Καλλιτέχνες, Αρχιτέκτονες, Προγραμματιστές, Διαφημιστές, Event organizer αλλά και οποιοσδήποτε έχει ένα προσωπικό ενδιαφέρον. Η γνώση του video mapping έχει εφαρμογή σε όλα τα κομμάτια της επιστήμης, της τέχνης και της τεχνικής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Facebook page: www.facebook.com/eyeswalk
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μια πρωτοβουλία του Eye’s Walk Digital festival

Art in Public space is a live experience

 

Social Media

 

facebook

instagram

instagram

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μας για να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία και νέα του Eye's Walk Digital Festival.

Contact us

Email at: info [at] eyeswalk [dot] gr
Όνομα - επώνυμο(*)
Please type your full name.

E-mail(*)
Invalid email address.

Κείμενο Μηνύματος
Invalid Input

Captcha(*)
Invalid Input